Nejnovější recenze ze sekce Regály a poličky
S tímto obchodem mám dobré zkušenosti, tak jsem hledala v jeho nabídce. Potřebovala jsem boxy na uložení věcí. Šuplíky jsou hezké, omyvatelné a průhledné, takže je vidět co je uvnitř.
- Došlo v rozloženém stavu
Songmics Praktický regál Stes černý
Přidáno: 4. června 2024
(naposledy upraveno 4. června 2024)
Zakoupeno v Houseland.cz
Jsem velice spokojená
- díky této poličce mám krásný čajový koutek.
- kvalitní, pevný výrobek
- náročné smontování regálu
Při troše zručnosti (po sestavení 1. regálu) je to dobrá skládačka. Potřebujete na montáž jen šroubovák a gumovou palici.
Zatím jsem ji neinstalovala,ale vzhledem je to zboží,které jse objednávala
Snadná montáž přesně podle očekávání.
Využívám k uskladnění úklidových a pracích prostředků. Vhodné do menšího prostoru.Vše je pohromadě.
- spokojená
Bezva šikovná pojízdná polička.
MEBLAR Regál k posteli TABLO - TA12B, grafit + enigma
Přidáno: 1. června 2024
(naposledy upraveno 1. června 2024)
Zakoupeno v Nábytek Pegas s.r.o.
- Postel i s nástavcem je opravdu krásná, určitě objednáme další kusy nábytku do dětského pokoje
- Deska šuplíku byla kazová (prasklina v dekoru Enigma), ale byla to spodní strana,takže to není vidět a reklamaci jsme nakonec neřešili
- Skvělý, stabilní.
Regál vypadá pěkně.Před zakoupením jsem trochu váhala,protože nebylo uvedeno možné zatížení.Radši ho naplním lehčími věcmi,protože jsou tyče poměrně slabé.
Heidrun REGÁL SE TŘEMI ŠUPLÍKAMI 38X27X38CM PLAST
Přidáno: 29. května 2024
(naposledy upraveno 29. května 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Regál je fajn a jsem s ním spokojená.
Výrobek plní to, co se od něho očekávalo a nemá žádné vady.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Co by člověk za ty peníze chtěl, odštípnutý jeden růžek, upatlans povrch. Na největší poličce na první pohled viditelná vada povrchu, konkrétně narušený dezén a prohlubně zaplácnuty až zapatlány značně necitlivě. Nechávám si neb mě obtěžuje vracet. Asi smůla na kus, jinak dobré.
úložný prostor na zahradu , snadná montáž
- Nízká cena za přidanou hodnotu.
- Nic.
kvalita i cena ok
Z výrobku jsem zklamaná,ale cena odpovídala kvalitě.Zboží jsem si nechala,nechtělo se mi to vracet.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »